Kezdőlap Képviseletek Újdonságok Címünk
Az Ön partnere a biológiai kutatásban 1991 óta...

Applied Precision DeltaVision Rt: mikroszkópos képalkotó rendszer

Az Applied Precision képalkotó rendszerei eddig elérhetetlen minőségű felvételeket tesznek lehetővé mikroszkópikus méretű élő objektumokról. Az Applied Precision által fejlesztett DeltaVision® Rt rendszert elsősorban az különbözteti meg a hasonló "deconvolution" technológiát alkalmazó rendszerektől, hogy nem csak a nyers felvétel "egyszerű" számítógépes javításáról van szó, hanem már a nyers kép előállítása össze van hangolva a szoftveres feldolgozással.

minta képek Az Applied Precision filozófiának az alapja, hogy csak a meglevő képi információk javíthatók szoftveresen, ehhez tehát már az első lépésben kiváló minőséget kell produkálni, mert csak így biztosítható, hogy a végeredmény a valóságot tükrözze.

Tovább bővíti a lehetőségeket a szabadalmakkal védett "Micromotion technology®" alkalmazása, amely azon túl, hogy a 3D objektumok nagyon pontos "felszeletelését" teszi lehetővé, biztosítja az is hogy egy sejthalmazban fél óra elteltével is "visszataláljunk" a már egyszer vizsgált sejthez.

Az igazi megkülönböztetést más rendszerektől az a lehetőség adja, hogy immáron élő anyagban lezajló folyamatok is követhetővé válnak a DeltaVision® Rt rendszer alkalmazásával.

Részletes online információért kérjük, látogassa meg a gyártó honlapját: www.api.com.