Kezdőlap Képviseletek Újdonságok Címünk
Az Ön partnere a biológiai kutatásban 1991 óta...

lnavbar should go here

A Genetronics BTX divíziója volt az első, kifejezetten elektroporációra öszpontosító cég a világon, és mindmáig az egyedüli cég, mely az elektroporációt mint egyedüli üzletágat vállalta fel. Az egyetlen célra összpontosító megközelítés az elektroporációs termékek és szolgáltatások páratlan sokaságát fejlesztette ki. A BTX páratlan rugalmasságot biztosít az elektroporációs, elektrofúziós, sőt in vivo kísérletek tervezésére, kivitelezésére.

Például az ECM830 négyszögimpulzus-generátorral az elektroporációs paraméterek olyan finoman szabályozhatók, hogy az 8000 különböző kísérleti körülményt tesz lehetővé, ezzel páratlan optimalizálási lehetőséget nyújtva.

A kísérleti körülmények optimalizálására kifejlesztett grafikus impulzus monitor, az Enhancer 400 tetszőleges (nem csak BTX) elektroporátor készülékekkel használható. A legbőségesebb elektroporációs elektród választékkal (25 féle) szintén a BTX büszkélkedhet.

A BTX anyavállalata, a Genetronics az elektromos impulzusokat anyagtranszportra ill sejtfúzióra felhasználó high-end módszerek (in vivo rákterápia, hibridómaképzés, tojás/embrió transzfekció) kifejlesztésében vezető szerepet játszik ( bővebben: www.genetronics.com)

Alkalmazásorientált felvilágosításért kérje brossúránkat, vagy hívja munkatársunkat.

Demo program

ECM 399 demo készülékünket ki is próbálhatja, ehhez mindössze egy igénylő űralpot kell kitöltenie. Kérjük, cégünket keresse meg telefonon, és kérje „Demo Evaluation" nyomtatványunkat.


 
o

[Kezdőlap]  [Újdonságok]  [Termékmutató]  [Címünk]  [^Fel] 
 
Az oldal készítője szívesen veszi észrevételeit, megjegyzéseit.     Utolsó módosítás: 2015. július 31.

Zenon logo Copyright © 1997-2019 Zenon Bio Kft.
6721 Szeged, Maros u. 40.,  Tel/fax: (62) 476-558
E-mail: info@zenonbio.hu  Honlap: www.zenonbio.hu