Zenon Online logo   Zenon home Home   |  Kepviseletek Képviseletek   |  Hirek Újdonságok   | Cimunk Címünk  
  Az Ön partnere a biológiai kutatásban 1991 óta...
 

 
Heathrow Scientific
[a gyártó honlapja]
Cégismertető | Kérek egy katalógust
Heathrow Scientific
Laboratóriumi műanyagáruk, fogyóeszközök

Januártól új gyártó képviseletét kezdte meg a Zenon Bio Kft.


Pipettaállvány fluoreszcens színbenA Heathrow Scientific termékkínálata elsősorban a laboratóriumokban naponta használt apróságok képezik: változatos méretú és konfigurációjú csőtartó állványok, centrifuga- és PCR csövek, mikroszkópos kellékek, mérőcsónakok, pipettázási segédletek, és folyadékmérő edények.
A kínálatban szerepelnek még mechanikus számlálók, stopperórák és fóliaheggesztők.

 

ZsebmérlegA Heathrow termékek nemcsak versenyképes árukkal tűnnek ki, de sok termék apró, egyedi tulajdonsággal teszi kényelmesebbé a munkát. Érdekesség például a Heathrow mini zseb mérlege: a zsebpénzből megvásárolható, elemmel működtetett összecsukható jószág ?0,02 g pontossággal mér egészen 100 g-ig; nagy, digitális kijelzőjéről könnyen leolvasható a választható mértékegységben mutatott mérési eredmény.

Csőtartó állványokból a cég kínálata különösen bőséges: hűtődobozok, fagyasztódobozok és fiókok, a legváltozatosabb méretű, kapacitású és anyagú centrifugacsőállványok (köztük vízfürdőben úsztathatók is), küvetta- és tárgylemez-tartódobozok, mind szerepelnek a Heathrow katalógusban.

Univerzális állványÚjdonság a három szintű, univerzális mikrofugacső tartó állvány. Az új polipropilén állvány három lépcsőfoka 24 db 0,2 ml-es, 14 db 0,5 ml-es, 12 db 1,5 ml-es mikrofugacső befogadására képes egyidejűleg. A gyártó többi állványához hasonlóan ezek is széleiknél összekapcsolhatók és többféle színváltozatban kaphatók.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérésre elküldjük a nyomtatott Heathrow Scientific katalógust, vagy pdf Adobe Acrobat  pdf formátumban letöltheti honlapunkról.


 

 

Cégismertető | Kérek egy katalógust
o

[Kezdőlap]  [Újdonságok]  [Termékmutató]  [Címünk]
 
Az oldalak készítője szívesen veszi észrevételeit, megjegyzéseit.     Utolsó módosítás: 2005. április 11.

Zenon logo Copyright C 1997-2004 Zenon Bio Kft.
6721 Szeged, Maros u. 40.,  Tel/fax: (62) 476-558
E-mail: info@zenonbio.hu  Honlap: www.zenonbio.hu