Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

Ibidi Integrated Biodiagnostics, Lab on a Slide tenyésztőlemezek

Ibidi µSlide munka közben A német Integrated BioDiagnostics (ibidi) legfontosabb termékei az élő sejtek funkcionális vizsgálatára készült, mikroszkópos tárgylemezre integrált miniatűr sejttenyésztőedények. Az ibidi ún. „micro-Slide” (µSlide) tárgylemezek egyazon tárgylemezen teszik lehetővé a sejttenyésztést és a nagy felbontású mikroszkópos vizsgálatot (balra).

A sejttenyésztő kamrák egy része átfolyásos, melyekben kvantitatív folyadékcsere valósítható meg: a sejtek begyűjtése nélkül biomolekulák mutathatók be, ill. tenyésztés közben vizsgálhatók, festhetők. A lemezek optikai minősége lehetővé teszi a sejtbiológiában elterjedt inverz fénymikroszkópos módszerek alkalmazását (fluoreszcens, fáziskontraszt, sőt: DIC és konfokális mikroszkópiát is).

Ibidi tárgylemez keresztmetszete
A tárgylemez alja fedőlemez vékonyságú, ezen keresztül valósul meg a tenyésztett sejtek számára eszenciális gázcsere. Vékonyságának, optikai minőségének köszönhetően (az üveghez hasonlóan autofluoreszcencia mentes) a hagyományos üveg tárgylemezekkel végzett vizsgálatok mind elvégezhetők az ibidi µSlide-on is(!).

Kis méret - reagenstakarékos

A sejttenyésztő rezervoár kis méretének köszönhetően nagyon reagens takarékosak, akár 30 µl (!) térfogatban is optimális sejtnövekedést biztosítanak. Használatukkal a bioimaging-assay költségek számottevően csökkenthetők, immunofluoreszcenciás és FISH (Fluorescence In Situ Hybridization) protokollok gazdaságosan kivitelezhetők.

Kiárúsítás -55%

15 mL-es Corning centrifugacső (módosított polisztirén), lapos kupakkal

Kat. sz.: 430789
Listaár: 42356,-*
Most csak: 19900,-*

* Nettó árak Kérem, küldjenek egy ajánlatot!

Kiváló optikai minőség − high-end mikroszkópia

Valamennyi Ibidi termék nagyon alacsony autofluoreszcenciájú, kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkező, kémiailag ellenálló műanyag alapanyagból készül.

Egyaránt alkalmasak nagyfelbontású-, fluoreszcens-, fáziskontraszt-, DIC, konfokális mikroszkópos vizsgálatokra.

Változatos platform

A µ-Slide termékcsalád 8 különböző lemeztípusból áll.
A lemezeket szövettenyésztéshez kezelt (IbiTreat™) változatban és kezeletlen („házilagos” felületkezeléshez) kínáljuk. Egyes lemezek az IbiTreat™ szövettenyésztő bevonaton kívül a kaphatók változatos protein és egyéb biopolimer bevonatokkal is (pl kollagén IV, poli-L-lizin).

Az Ibidi lemezek fontosabb tulajdonságai