Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

KAPA HiFi nagyhűségű DNS polimeráz, a trónkövetelő

Kedvezőtlen körülmének között is megbízhatóan működő nagyhűségű második generációs DNS polimeráz.

A KAPA HiFi egy új, nagy teljesítményű, egy enzimet alkalmazó PCR kit. A fúziós technológiával ellentétben, ahol a hatékonyság növelésére DNS-kötő fehérjét kapcsolnak egy Pfu-szerű polimerázhoz, a KAPAHifi DNS polimerázt úgy alkották meg, hogy kiegészítő proteindomének nélkül is erősebben kötődik a DNS-hez. Ez szignifikáns javulást eredményez a gyorsaság, a hozam, a target hosszúságának, valamint bonyolult templátok amplifikálásának terén.

Egy tipikus proofreading enzim extenziós ideje 1-2 perc kilobázisonként, ugyanez a KAPAHifi esetén mindössze 30 másodperc, mely 75%-os teljes reakcióidő megtakarítást eredményez. A KAPAHifi erős 3’-5’ exonukleáz aktivitása még nagyobb pontosságot eredményez. A KAPAHifi DNA Polimeráz rendszer kétféle MgCl2 tartalmú puffere optimális működést biztosít bonyolult templátok esetén.

Alkalmazások

A KAPAHifi DNA Polimerázt nagy hűségű PCR-hez tervezték. Az amplifikált termék felhasználható az alábbi downstream alkalmazásokra:

Megbízhatóbb hűség

lacI-alapú hűség vizsgálat, a KAPAHifi DNA polimeráz 15x alacsonyabb hibarátát mutat, mint a vad-típusú Taq, és 5x alcsonyabb, mint az elterjedt polimerázok, a KOD/Pfx-nál pedig 2x alacsonyabb.

Az alacsony hozam és rosszabb specifitás általános, amikor genomi DNS-ből kell DNS-t szaporítani. A KAPAHifi DNA polimeráz a nagy hűségű pufferjével magas hozamot és specificitást nyújt humán genomikus DNS-sel is:

2,7 kb méretű egykópiás humán genomi DNS hígítási sora PCR reakcióban (4-100 ng DNS/reakció). A 25 µl-es rekciók a gyártók útmutatásai szerint lettek összeállítva. Sztenderd 3 lépéses program, a termékből 20 µl lett megfuttatva agaróz gélen