Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

MUPID: gélelfó japán módra

A MUPID gélelektroforézis készülék minden ízében japán. Tervezői számos olyan egyedi apróságra gondoltak, mely használatát kényelmessebbé és biztonságosabbá teszi. A kompakt tápegységhez közvetlenül, kábelek nélkül illeszkedik a futtatókád. A két tenyérnyi készülék négy minigél futtatására képes, egy teljes 96- mintás PCR reakció termékeit kiértékelhetjük vele.

Rendkívül hőtűrő gélöntőtálca

Akár 100°C-os gél szuszpenziót is önthetünk az új polimer felhasználásával készült géltálcába, annak hosszú távú károsodása nélkül. A használt géltálca tisztítása forró vízzel végezhető.

Változtatható feszültségtartomány

Hét, előre beállított konvencionális feszültséggel használható: 18 V, 25 V, 35 V, 50 V, 70 V, 100 V és 135 V. A csúcsfeszültség állandó 140 V, a kimenő feszültség ütemes kontrollal szabályozható.

Időlimitált üzemmód 99 perc-ig, vagy végtelen időbeállítás. A készülék kikapcsolás után emlékszik a beállított futási paraméterekre. A futtatás bármikor leállítható vagy megszakítható.

Biztonsági fedél érintésvédelmi zárszerkezettel

A rendszer csak úgy működik, ha a tető zárt, illetve ha mindkét a rész (a gélelfó kamra illetve a tápegység) csatlakoztatva van. Nyitott tetővel a vezérlőegység nem kapcsolható be.

Több mintát többcsatornás pipettával

Egy fésűvel 13 vagy 26 zseb készíthető. A fésűfogak osztása a sokcsatornás pipettákkal kompatibilis.

Minden egyben

A rendszer tartalmazza a tápegységet, futtatókádat, egy gélöntő tálcát, 3 db (két féle) géltálcát ás 4 db fésűt