Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

PicoDrop mikroliteres UV spektrofotométer

A PicoDrop egy olyan UV/VIS spektrofotométer, mely rendkívül kis mintatérfogatokban történő DNS, RNS, fehérje mennyiségi meghatározást tesz lehetővé. A PicoDrop különlegessége a mintatartója: az abszorbancia spektrum felvétele egy UV transzparens pipettahegyben történik, amelyből a mérés után a teljes mintatérfogat visszanyerhető.

A PicoDrop segítségével egyszerű pipettázással közvetlenül a pipetta hegyben lévő folyadékot mérheti a készüléken, az egyedülálló UV áteresztő pipetta hegyen keresztül.

A pipetta hegyek előállításához felhasznált alapanyag minősége pontos abszorbancia meghatározást tesz lehetővé a 230 nm-850 nm hullámhossztartományban. Alkalmas nukleinsav, fehérje, vagy a microarray festékkoncentrációk mérésére.

Az eljárás biztosítja mind a felhasználó mind a minta legmagasabb szintű védelmét, és kiküszöböli a mintatartó szennyeződését, a minták keresztszennyeződését.

Bemutató video (6 MB): picopresentation.wmv

Legfontosabb tulajdonságok

Picodrop: mérés a pipettahegyben

A Picodrop legfontosabb eleme a készülék egyedi optikai rendszere, és a precíziós UV áteresztő pipettahegy. A UVpette hegy alapanyaga lehetővé teszi a mérés kiterjesztését a 230 nm-ig; alkalmas DNS és RNS minták mérésére.

Opció: mérés küvettában

A készülékhez vásárolható hagyományos 10x10 mm-es küvetta tartó, ami kompatibilis a forgalomban lévő normál 1 cm-es, semi-micro, micro és ultra-micro küvettákkal.

Intuitiv vezérlőprogram

A mérési eredmények egyedi referenciaszámot kapnak, ez megkönnyíti azonosításukat. A szoftver a mérési adatokat automatikusan koncentrációértékben, tisztasági fokot, vagy festék koncentrációt. A mérési adatok Excelbe exportálhatók.

Részletes specifikációk