Zenon Online logo   Zenon home Home   |  Kepviseletek Képviseletek   |  Hirek Újdonságok   | Cimunk Címünk  
  Az Ön partnere a biológiai kutatásban 1991 óta...
 

 
So-Low
[a gyártó honlapja]
Cégismertető | Kérek egy katalógust
So-Low
Laboratóriumi hűtők, mélyfagyasztók

A kínálatban az egyszerű fagyasztóktól a -40°C-os vérhűtőkön keresztül a -85 °C-os ultra mélyhűtőkig hatékony és megbízható, magas hatásfokú és megbízható készülékek szerepelnek, melyek a legszélsőségesebb viszonyok között is megbízhatóan üzemelnek. Több mint 40 év tapasztalata eredményezte a nagyteljesítményű So-Low laboratóriumi mélyhűtők mai rendszerét.
Világszerte elismert laboratóriumi mélyhűtők az orvosi kutatás, klinikai, ipari alkalmazásokra.

A technológia

Fagyasztószekrény A teljesítménytesztelés a biztosíték a So-Low laboratóriumi mélyhűtők megbízhatóságára. Minden hűtő hét napon keresztül a legszélsőségesebb körülmények között kerül kipróbálásra. Az állandó -85 °C-os beállított hőmérséklet magas, 32 °C-os környezet mellett is garantált. A So-Low laboratóriumi mélyhűtőket a Los Angeles Electrical Testing Laboratory hagyta jóvá, és minden elektromos alkatrész az Underwriters Laboratory (UL) által is minősített.
Hatékony és megbízható kétfokozatú kaszkád hűtőrendszer biztosítja a beállított üzemi hőmérséklet gyors elérését. Két nagyteljesítményű hermetikus hűtő kompresszor gyorsan lehűti a hűtőben tárolt anyagokat. A So-Low mélyhűtők egyedülálló tervezése következtében a hűtőrendszerben a nyomás nagyon alacsony, ami kizárja a túlzott felmelegedést. Ez az alacsonyan tartott hűtőköri nyomás magas hatásfokot biztosít, és kíméli a kompresszort.


 
Cégismertető | Kérek egy katalógust
o

[Kezdőlap]  [Újdonságok]  [Termékmutató]  [Címünk]
 
Az oldalak készítője szívesen veszi észrevételeit, megjegyzéseit.     Utolsó módosítás: 2001. november 19.

Zenon logo Copyright © 1997-2001 Zenon Bio Kft.
6721 Szeged, Maros u. 40.,  Tel/fax: (62) 476-558
E-mail: info@zenonbio.hu  Honlap: www.zenonbio.hu