Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

WAVE dHPLC alapú Mikrobiális analízis rendszer

A WAVE Microbial Analysis System hatékony eszköz baktériumok vegyes populációból történő detektálására. A klinikai, élelmiszeripari és környezetegészségügyi mikrobiológia sokat profitálhat egy olyan megoldásból, amely alkalmas a nehezen vagy „nem tenyészthető” mikróbák detektálására és polimikrobiális minták analizísére.

A WAVE Microbial Analysis System egy denaturáló HPLC (dHPLC) mely nagy hatékonysággal választja el a különböző méretű/bázissorrendű/polimorf DNS fragmenteket.

A vizsgálathoz szélesspektrumú (konszenzus) primerekkel szaporítják fel konzervált szekvenziák (pl. 16S rRNS) fajspecifikus régiókkal szomszédos szakaszait. A PCR termékként kapott fajonként különböző fragmenteket a WAVE készülék gyorsan elválasztja és lehetővé teszi a baktériumok egyértelmű azonosítását.

16s RNS gének több baktériumfajból, konszenzus primerekkel felszaporítva. A termékek közel azonos méretűek. 1,5%-os agaróz gélen a termékek nem szeparálódnak, a WAVE kromatogrammon a fajok egyértelműen azonosíthatók.

A rendszer részét képező FCW200 Fragment Collector (frakciószedő) lehetővé teszi az elvásztott komponensek egyedi kezelését, további felhasználását, szekvenálását.

Letölthető brossúra: WAVE Microbial Analysis System