Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

Ultra Violet Products

Az Ultra Violet Products az ultraibolya fényhez kötődő alkalmazások specialistája. Az első modern géldokumentációs rendszer megalkotójának imaging rendszerei ma is rendkívül népszerűek világszerte

.

UVP AutoChemi kemilumineszcens imaging munkaállomás
A bőséges átvilágítóasztal választékkal, multispektrális fényforrással, szűrőkkel testreszabható AutoChemi kamra teljes mértékben számítógépről vezérelt.

A UVP termékfejlesztési koncepciója olyan egyedülálló, modulárisan építhető rendszert hozott létre, mely lehetővé teszi, hogy a kezdetben szerényebb dokumentációs rendszert minden igényt kielégítő képfeldolgozó-archiváló munkaállomássá lehessen fejleszteni.

A UVP termékpalettáján egyaránt szerepelnek a tudományos kutatás kiszolgálására és ipari alkalmazásokra szánt UV fényt alkalmazó eszközök, készülékek.

Az Ultra Violet Products imaging termékpalettája a rutin géldokumentációs rendszerektől, a nagy kvantumhatékonyságú, rendkívül érzékeny, hűtött CCD kamerás kemilumineszcen és biolumineszcens rendszerekig terjed.

A UVP archiváló-gélkiértékelő szoftverválasztéka is hasonlóan bőséges, a kínálatban az archiváló-képfeliratozó meghajtóprogramtól a CFR 21 (Part 11) megfelelőségű kiértékelő szoftverig számos változat szerepel, közöttük számos alkalmazásorientált segédeszköz is (pl. DNS ujjlenyomat analízis, dendrogram készítés stb.).

Fontosabb termékek

Részletes termékinformáció a gyártó weblapján: www.uvp.com