Kezdőlap Képviseletek Címünk
Segítünk lépést tartani kutatása változó igényeivel...

Viogene: nagy teljesítményű DNS/RNS izoláló kitek

A fiatal, távolkeleti gyártó fő profilja DNS/RNS tisztító készletek gyártása. A Viogene kínálatában egyaránt szerepelnek plazmid és genomi DNS-, PCR reakciótermék tisztító, gélfragment izoláló, és RNS tisztító kitek.

A molekuláris biológiai munkák jelentős hányadát kitevő nukleinsav tisztítás hatékonyságát növelő Viogene kitek megbízható, gazdaságos alternatívát jelentenek a hagyományos módszerekkel szemben, még az árérzékeny hazai piacon is.

A rendkívül jó hozamot, nagy tisztaságú DNS-t és egyenletes teljesítményt nyújtó termékeknek hazánkban mostanra több, mint egy évtizedes felhasználói tábora alakult ki. Szintén népszerű a Viogene kedvező árú molekuláris biológiai agaróza.

Újdonságok

2008. újdonságai a gélfragment izoláló és a PCR reakcióelegy tisztító kitek továbbfejlesztett változatai. Az új PCR Advanced™ és Gel Advanced™ DNS tisztító kitek megnövelt kötőképességű, szabadalmazatatott oszlopa akár 90% feletti hatékonyságú DNS visszanyerést és még stabilabb terméket biztosít a 100bp-10kb mérettartományban.

Katalógus, termékismertetők

Kérésre elküldjük a legfrissebb Viogene katalógust, vagy akár az Önt érdeklő kitek protokolljait is.