Zenon Online logo   Zenon home Home   |  Kepviseletek Képviseletek   |  Hirek Újdonságok   | Cimunk Címünk  
  Az Ön partnere a biológiai kutatásban 1991 óta...
 

 
WPA
[a gyártó honlapja]
Cégismertető | Termékismertetőt kérek
WPA
Analitikai mérőműszerek, fotométerek

S2000 Lightwave spektrofotométer A Walden Precision Apparatus (röviden WPA) a mindennapi használatra szánt, kiváló minőségű, de alacsony árú laboratóriumi kisműszerek, hordozható műszerek gyártására, fejlesztésére specializálódott. A WPA készülékek nagy igénybevételre tervezettek és közismertek könnyű kezelhetőségükről, megbízhatóságukról.

Termékprofilja a kémiai, környezetvédelmi, klinikai és biológiai laboratóriumokban használatos műszereket és berendezéseket ugyanúgy tartalmazza, mint a hasonló tárgyú vagy fizikai, orvosi tárgyú oktatásban használatos demonstrációs eszközöket. Termékpalettáján szerepelnek a koloriméterek, fotometéterek, spektrofotométerek (UV és látható), hordozható és asztali pH s konduktivitás mérők, elektródok és tartozékok, oldott oxigén- és turbiditás mérő műszerek. Szintén a WPA a gyártója a Hydrocheck vízminőségellenőrző teszt kit rendszernek, mely a főbb szennyező anyagok vízből való kimutatására alkalmas.

A WPA legújabb termékeinek rövid ismertetéseit, készülékdemókat megtalálhatja 'Újdonságok' oldalunkon.

Oldalaink bővítéséig javasoljuk, keresse fel a gyártó honlapját. Információkérő űrlapunkon prospektust kérhet a WPA pH és vezetőképesség mérő műszerekről, a WPA fotométerekről, a Hydrocheck vízminőségellenőrző rendszerről.


 
Cégismertető | Termékismertetőt kérek
o

[Kezdőlap]  [Újdonságok]  [Termékmutató]  [Címünk]
 
Az oldalak készítője szívesen veszi észrevételeit, megjegyzéseit.     Utolsó módosítás: 2001. november 19.

Zenon logo Copyright © 1997-2001 Zenon Bio Kft.
6721 Szeged, Maros u. 40.,  Tel/fax: (62) 476-558
E-mail: info@zenonbio.hu  Honlap: www.zenonbio.hu